ADANA / SEYHAN - Cumhuriyet Ortaokulu

Kas

Öğrencimiz Umut KOCADAĞ Cumhuriyetimiz konulu makale yarışmasında Adana 2.liğini kazanarak Ankara'da ödül törenine katılmasının sonucunda Türkiye 3. lülüğünü kazandı.

Ekm

Cumhuritemizin 100. yılı kutlu olsun.

Okulumuzun tabelası güncellendi.

Ekm

Kızılay tarafından öğrencilerimiz doğal afetler hakkında bilgilendirildi. Deprem,sel gibi doğal afetler ile karşılaştıklarında ne yapmaları gerektiği anlatıldı. Öğrencilerimizle birlikte çadır kurulumu gerçekleştirildi.

Ekm

Trafik Denetleme Şubesi ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında ortaokul öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi vermeyi amaçlayan  etkinlik düzenleyerek öğrencilerimizi Adana Çocuk Trafik Eğitim Parkına  götürdük. Öğrencilerimize uygulama alanı içinde görsel,sözel ve canlandırma imkanıyla polis memuru eşliğinde trafik kuralları anlatıldı. Öğrencilerimizin bu etkinlikle trafik hakkında daha çok bilinçlenmesi sağlandı.

Ekm

Okulumuzda 05.10.2023 tarihinde okul aile birliği toplantısı yapılmıştır.

Ekm

Okulumuzda haftanın her günü 1 ders saati okuma etkinliği yapılmaktadır. Kitap Okuma saatleri görsellerde paylaşılmıştır.

May

Okulumuz Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği yakan top turnuvası finalinde 1. olmuştur.