ADANA / SEYHAN - Cumhuriyet Ortaokulu

Nis

Dünya Otizm Farkındalık Gününde okulumuz etkinliğine Çukurova rektörü Prof Meryem TUNCEL, Seyhan Kaymakamımız Ekrem İNCİ, Karataş Kaymakamımız Necati AKTAN, İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan TEVKE katılım sağlamışlardır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi programı nedeniyle   Adana Valiliği Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen törene    Gazimiz Ahmet Bey, Şehidimiz Ali BEZİK 'in değerli eşi Nilgün BEZİK ve Şehidimizin değerli kızı teğmen Batın Bezik'te katılarak  yaşadıkları duygularını  bizlerle paylaşmıştır.

Mrt

Okulumuzda tüm kademedeki öğrencilerimize diğital bağımlılık ile ilgili eğitim verilmiştir.

Mrt

Okulumuz SEYHAN CUMHURİYET ORTAOKUL'UNDA 07.03.2024 Perşembe  Günü deprem tatbikatı uygulanarak çocuklara deprem anında nasıl davranmaları gerektiği konularına değinilmiştir.

Mrt

Okulumuzda 6/C sınıfındaki Gökçe KIR adlı öğrencimiz  Muay thai' da  il 1. si olmuştur.  7/E sınıfındaki Ecem Kırmızıtaş adlı öğrencilerimiz de Muay thai 'da il 3.'sü olmuştur.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan İOKBS Bursluluk sınavı başvuru kilavuzunda yer alan şartlar; sınavın kapsamı, sınav ve sonuç tarihi gibi tüm ayrıntılar velilere okulumuzun rehberlik servisi tarafından anlatılmıştır.

Şbt

Okulumzun bahçesine sundurma çalışmaları yapılmıştır.

Şbt

1. Dönem yarıyıl tatilinde sınıflarmız boyatılarak 2. dönem eğitim öğretime hazır hale getirildi.

Okulumuzun yapmış olduğu Yüreğir Bilim Merkesi Etkinliği.

Ara

Türkçe Öğretmenimiz Enise KAYA'nın rehberliğinde öğrencilerimizle birlikte  Şehit Kr. Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevini ziyaret ettik.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyoruz.

Kas

Öğrencimiz Umut KOCADAĞ Cumhuriyetimiz konulu makale yarışmasında Adana 2.liğini kazanarak Ankara'da ödül törenine katılmasının sonucunda Türkiye 3. lülüğünü kazandı.